Nordhamn

Nordhamn är en blomstrande stad där lukten av salt från havet ligger tätt och solens strålar gör havet gnistrande och sprakande. Nordhamn är en riktig hamnstad, med en frisk bris hela tiden blåsandes från havet, lukten av fisk och sjödjur ligger alltid tätt i luften. Nordhamn är placerad i en vik, vars ingång till viken är daligen skyddat och väglett av två stycken fyrtorn. Staden riktigt glänser på avstånd och glittrandet från havet får den att verkligen likna en glittrande pärla. Men skenet bedrar då stämningen i staden inte är den bästa. På senare tid finns det många mörka rykten och händelser som fått staden att likt gå i ide där man inte vet vem eller vad man kan lita till.
Det bor närmare 25 000 personer i staden vilket gör den till en av de tre största i världen. En gigantisk mur med flertalet vakttorn omringar staden, gjort i finaste sten och murbruk.

När hamnen först grundades av Silvar så förvandlades staden till den snabbaste växande i hel Syrrland och Aurope. Mycket nybyggande ledde till trånga utrymmen och många konstruktioner fuskades det med bara för att hinna täcka upp behovet av boende.

Nordhamn

Drakens Vingar Mortsnavs